به نام خدا


در ادامه مباحث داروسازی از مجموعه ریز نکات به مبحث عسل مصفا اشاره کنم

در کتب داروسازی طب ایرانی در بسیاری از مباحث از جمله در تهیه معاجین به آن اشاره شده است


روش تهیه عسل مصفاء :

یک واحد از عسل را با یک واحد اب مخلوط کرده و بر روی حرارت قرار داده می شود

تا هنگامی که اب بخار شود و فقط عسل باقی بماند ادامه داده می شود

در میانه کار کفک های روی اب و عسل شکل می گیرد که آن را بر می دارید.


سوالی که بسیار متداول است این عسل مصفا چه فرقی با عسل معمولی دارد؟ چه کاربرد و اثری دارد؟

عسل مصفا مزایایی بیشماری دارد که به دو مورد ان اشاره می کنم

1- عسل مصفا سرعت نفوذ پذیری بیشتری در عروق دارد (در پستی دیگری این موضوع بررسی می شود)

2- عسل مصفا هنگامی که با گیاهان دیگر از جمله در تهیه معاجین ترکیب می شود جلو گیری می کند از استحاله ادویه




مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها